tisdag 18 oktober 2011

Ekologisk hudvård Del 1Ekologiska hudvård blir allt mer populära. Människor blir mer medvetna om vad de använder på sin hud och konsekvenserna av att använda produkter som är fulla av kemikalier. Många är också oroade över den negativa effekten att kemikalier som används i produktionen av kommersiella hudvårdsprodukter har negativ påverkan på miljön.


Kommersiella tvålar är i allmänhet gjorda av syntetiska rengöringsmedel och innehåller ofta artificiella konserveringsmedel och starka kemikalier. Varför inte börja din dag med hjälp av naturliga organiska tvålar som baseras endast på tvål och glycerin. Glycerin är bra för mjuka hud och effekterna kan förbättras ytterligare genom en peeling för att rengöra huden ytterligare.
Ekologisk hudvård produceras med hjälp av rena och naturliga ekologiska ingredienser utan syntetiska kemikalier eller tillsatser och är inte testade på djur.

Schampo, balsam och hudvårdsprodukter innehåller ofta skummedel som också finns i industriella rengöringsmedel och tvättmedel. Dessa läkemedel kan leda till torr och irriterad hud, grå starr och eksem.  Ekologiska skönhetsprodukter innehåller inte dessa starka kemikalier och är därför mycket säkrare att använda. Besök gärna vår hemsida och titta in på exotisk och ekologisk hudvård.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar