fredag 8 juni 2012

Fredagens VIP Special


Idag är det härligt varmt ute och jag tänkte passa på att överraska er med en rejäl rabatt kupong. Hela 30 % Rabatt på allt i  Body Bazaren - Erbjudandet gäller endast idag fredag den 8 juni.  Så Passa på!

KOD i Kassan: "Sommar"

Trevlig Sommar på er alla! Önskar jag Hanan

13 kommentarer:

 1. GLAD SOMMAR HANAN!
  Nu har jag passat på med erbjudandet :)

  Idag kom min vinst och det ska bli så spännande att prova dem! Verkligen! Barnen var så ivriga att hjälpa till att öppna paketet :) Tack så mycket!

  SvaraRadera
 2. Tacl för din beställning Karin :)
  Ang. shea terras ghassoul lera - häll gärna över kokande vatten och låt den mjukna 10 innan du använder mängden du vill ta med dig in i duschen. Rör om ordentligt. tillsätt mer vatten efter behov. Gör detta innan ditt bad. KRam

  SvaraRadera
 3. Okej, tack för tipset, jättebra att veta! Det ska jag prova :)

  Tror du att beställningen hinner komma till onsdag (alternativt torsdag), har ingen koll på hur lång postgången brukar vara.
  /Karin

  SvaraRadera
 4. Javisst - den hinner komma :) skickar på måndag, du har den förhoppningsvis på tisdag senast onsdag om inget strul med posten inträffar. 1-2 dagar leveranstid på vardagar har butiken.

  SvaraRadera
 5. Vad bra! Hur mycket arganolja ska man ta i håret om man ska ha det över natten för att man har torrt hår? Ska man bara ta några droppar?
  Och sen stod det någonstans att man ska tvätta ur det med milt schampo sen, men funkar det med ghassuul leran då?
  /Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du ska använda arganolja som inpackning över natten ska du ta och massera din hårbotten med den och sedan massera in oljan i Hårtopparna. Vet inte exakt hur mycket just du behöver ta. Det beror på volymen och längden på håret. Ghassoul kan få bort oljan bra från håret. Avsluta gärna med Eliah Sahils Schampo :) Eftersom du har torrt hårbotten rekommenderar jag Eliah Sahils schampo före ghassoul leran. Ska du använda ghassoul lera rekommenderar jag att du blandar i några få droppar arganolja i ghassoul blandningen.

   Radera
 6. Åh nej! Ringde precis till brevbäraren som delar ut här för att kolla om paketet har kommit ännu, men han sa att det inte kommit något idag heller. Så tråkigt ju :( Ville så gärna att fröknarna skulle få det som avslutningspresenter av klassen. Varför ska posten vara så seg!
  Men när jag tänker efter så har inte mina tidigare beställningar kommit efter 1-2 dagar heller. Betalar du extra för att det ska hinna fram på 1-2 dagar? Isåfall borde du ju verkligen få ersättning av posten varje gång det inte stämmer.

  SvaraRadera
 7. Då har jag bara en sådär 8 African Black Soap tillövers :P Och måste lägga andra pengar på nåt annat som är från klassen. POSTEN alltså!!!
  Såg man kan reklamera på posten http://www.posten.se/sv/Kundservice/Reklamera/Sidor/home.aspx, dock står det att den som skickat bör göra det. Men man lär väl inte få någon ersättning för det? Fast de borde man få, man kan ju inte planera att beställa saker alls via posten annars.
  Dock står det att man måste haft nån tilläggstjänst på det man skickade dvs. REK eller VÄRDE eller kolli.
  Det kommer säkert imorgon men då är det ju försent, ersätter posten för sånt också? Hm.
  Åh förlåt jag frågar så mkt om det, jag är lite besviken på posten bara, hade sett fram så mycket att låta barnen slå in i cellofan och lägga på fina fat och cissel. Men kommer säkert på nåt annat!
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Hej Karin,
  Jag skickar både med posten oh schenker. I detta fall är det schenker som ska leverera. På hemsidan noterade jag leverans 1-3 dagar. Du beställde på fredag. På helger går ju ingen post. Skulle skicka på måndag men sköt upp det till tisdag på grund av sjukdom. Du borde få en avvisering i din brevlåda att hämta idag. Jag hoppas verkligen på det. Annars blir jag också ledsen. Vilken fin present det hade varit annars till fröknarna. Nej jag betalar tyvärr inte extra till posten. Skulle bli jätte dyrt för mig annars. Enligt posten ska ett vanligt brev komma fram dagen efter. Som sagt återkom gärna om du inte har fått paket idag. Så kan vi försöka lösa det på något sätt.

  SvaraRadera
 9. Var i stan och köpte andra grejer och när jag kom hem så låg ju ett brev i lådan om att det kommit :) (Så ska lämna tillbaka det andra jag köpte). Brevbäraren tänkte nog inte på avier som paket. Blev lite krångligt för jag kunde inte åka in i stan igen och hämta, lyckades få tag i min sambo att hämta och övertalade de på pressbyrån att det var okej utan mitt leg och så :P
  Sååååå glaaaaaaaaaaaaaad!!!!!!! Nu ska tjejerna få slå in paket när han kommer hit!
  Nu andas jag ut! :)

  SvaraRadera
 10. Åh vad bra!!!! Men gud vad stressigt det blev för dig. Nu kan jag också pusta ut :) Berätta gärna sen hur överraskade fröknarna blev :) hihi Hur gammal är dina barn förresten?

  SvaraRadera
 11. Ska maila en bild till dig senare :) De är 8år, 6år och 1,5år. Var min äldsta o några av hennes kamrater som ritade kort, lade ett fat på sisel och en teblomma och tvålen på fatet o slog in det i sisel och fransade presentsnören :) De tyckte det blev jättefint! Så kul när barnen är delaktiga i presenterna till sin fröken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid kul med personliga presenter. Särskilt när barn är delaktiga :)

   Radera