torsdag 17 november 2011

Kemikalier i Kosmetika - BREAKING NEWS!

Jag fortsätter att sprida ut matnyttig information om kemikaliernas konsekvenser i kosmetika. Missa här inte denna intresseväckande nyhetsrapport. En rapport som även kan användas i undervisningssyfte. Jag vill nämna det återigen igen. Genom bloggen vill vi skapa en plattform för likasinnade och erbjuda värdefull information för att få svenska folket att vakna upp från Toxic mardrömmen. Tyvärr är de flesta av mina videon enbart på engelska för närvarande, men blir vi fler kan vi säkert väcka Medias uppmärksamhet. Så glöm inte att Gilla på Facebook eller kasta upp en kommmentar - tar inte mer än 1-2 minuter :) Sprid vidare!! 

2 kommentarer:

  1. Viktigt det här med naturligt! Hoppas det kommer fler videos på svenska, jag har lite svårt att hänga med på engelska ibland men jag försöker :)

    SvaraRadera
  2. Hej Carina! Jag förstår precis vad du menar. Fick också anstränga mig i gymnasiet när lärarna visade dokumentärer på engelska. Men Tack för kommentaren. Vi ska göra vårt bästa för att ta fram video underlag på svenska. För närvarande finns mycket lite dokumentation om Toxics på svenska. I USA exempelvis är aktivismen större. I Sverige behövs en större medvetenhet. Därför startade jag den här bloggen. Fortsätt och följ bloggen och kom gärna med kommentarer på hur vi kan göra den bättre :)

    SvaraRadera