lördag 17 december 2011

"Konserveringsmedel i rulltårta" - NEJ TACK!

Kemiska konserveringsmedel i livsmedel tillsätts i livsmedel för att förlänga hållbarheten och bibehålla deras utseende. Det kan bara inte vara hälsosamt!!!! Länkar här torsdagens DN artikel 2012-12-15. 

Mina kära bloggläsare! Ut och köp ekologisk mjöl och börja baka egna bakelser. De är godare, mysigare, smaskigare, fräshare och framför allt nyttigare! Här kommer tips på en trevlig blogg ni kan hämta lite inspiration. SUGAR MANIA.

3 kommentarer:

 1. Vill inte ens veta vad dom har för skumma saker i rulltårtor som aldrig blir gamla eller i cheeseburgare som håller sig hyfsat fräscha i 20 år (finns på youtube)..

  SvaraRadera
 2. wow, värsta antik rulltårtan!! Tänk så mycket vi handlar utan att ens veta vad det vi stoppar i munnen innehåller. Sååå mycket bättre,fräschare och godare när man bakar själv!

  Tack så mycket för dina fina ord. Det värmer verkligen.

  PS: Jag tror nog att jag vet vem du är. tiihi. Det är väl du som är Angelicas svägerska? Hoppas jag inte gör bort mig nu och har fel. haha

  Hur som helst,du gör ett jättefint jobb med bloggen!! Keep it up!!<3

  SvaraRadera
 3. och vad är inte bättre än en doften av nybakat i hela huset. Ett vanligt argument, jag orkar inte! Vi lever ju i ett stress samhälle och hinner inte med hembakat. Nu för tiden händer det att jag köper hem lite bakelser med e-nummer om jag får oväntat besök. Jag får skärpa mig. Svar; Ja! Jag är Angelicas Svägerska. Nyfiken får jag veta vem du är? Vi har säkert träffats nån gång :)

  SvaraRadera