torsdag 16 februari 2012

ORIENT 499Jag är en en beundrare av Orient 499 design fashion. En Truly chic butik  i centrala Beirut som grundades av Aida Kawas och Frank Luca. Butiken är en modern version av en skatt grotta fylld med helt fantastiska textilier, hantverk och originell orient design. Inspiration hämtas från platser som Syrien,Marocko, Indien, Damaskus, Istanbul, Kairo och Uzbekistan för att nämna några. Exklusivt arbete i samarbete med lokala hantverkare och designers. Orient 499 har produkter med modern inslag från urgamla traditioner. Här kommer bilder som kommer att fascinera er. och snälla missa inte detaljerna i varje bild. Vill haaaaaa.
4 kommentarer:

 1. Vilka rika detaljer. De har verkligen fångat olika kulturer i en modern stil, stilrent och vackert tycker jag. Man får ha-begär.

  SvaraRadera
 2. TAck Sani, blir super glad när jag får veta att fler delar samma passion. Riktigt rika detaljer som sprider kärlek och värme.

  SvaraRadera
 3. Ooooh vad fiint! Vill ha till mitt arabiska rum! Lampan vore perfekt!!! Super fina saker mashAllah!

  SvaraRadera
 4. Kul att du också föll för den briljanta stylen fina Jossan. Jo lampan är en höjdare. Har haft en liknande förut. Blir super mysigt i rummet. När man tänder brukar de reflektera mönster i rummet. Gäller och ha en annan lampa i rummet om man vill ha ljusare ibland.

  SvaraRadera