torsdag 19 april 2012

Skapa en Egen Orientalisk Hamam SPA

Visst kan du  göra en egen Marockansk Hamam Spa där Hemma utan att behöva lägga ut pengar på dyra Spa behandlingar. Det du behöver är Arganolja, Rasul-lera, Svart olivtvål och  Kessa Handske. Dessa räcker för flera Spa behandlingar dessutom och kan ge dig fantastiskt bra resultat naturligt helt utan skadliga kemikalier. Avsluta gärna med en Glas Mynta Grönt te, lyssna på din kropp och fly bort frånvardagsstressen en stund. Ahh - Hääärligt! Delar med mig en video som förklarar närmare om den traditionella orientaliska Hamam Spa ritual. Inspire, Share & Enjoy!

 
Hälsa och skönhetshemlighet från Nordafrika

PS. Många av er har säkert aldrig hört talas om fördelarna med de ovannämnda exotiska produkt benämningar. Håll utkick efter fler blogginlägg som förklarar närmare om de multifunktionella användsområden och den effektiva inverkan de har på skönhet och hälsan. Missa inte massor med exotiska skönhetsrecept du aldrig har hört talas om.

 

3 kommentarer:

  1. Ohh jag älskar Hamam. Min favorit är Blue Hamam på Lidingö. Mysig miljö och härlig behandling. Blir så ren!! =)

    SvaraRadera
  2. Åh va nice med hamam. Blev så sugen på att göra hemma-spa! Behöver relaxa lite känner jag :)

    SvaraRadera
  3. Gud det här skulle jag behöva NU. Jag kunde inte undgå att märka hur fin hud kvinnan i video har. Det måste vara fin av alla hamam-behandlingar och arganoljan.:)

    SvaraRadera