söndag 22 april 2012

Ni som också hatar och städa, hur gör ni?

På lödag var jag bortbjuden på tjej middag hos en bekant.  Super trevligt.  Men jag lämnade bakom mig ett överstökat hem. Ja, för er som har barn vet hur det kan se ut när en 4 åring och 2 åring är hemma från dagis i ett ostädat hem. Det var kalabalik när jag kom hem.  Hade dessutom bestämt tid med en vännina på kulturhuset tillsammans med våra barn i Stockholm City idag. Skulle bli riktigt kul. Men hon hörde av sig och avbokade. This is it! tänkte jag. Imorgon börjar en seriös arbetsdag. Nu måste jag fixa det här. Jag bet ihop och körde järnet, i raket fart. Hade riktigt mycket överskottsenergi som jag passade på att utnyttja.  Mannen fick passa barnen och slänga ut skit grejer. Det tog oss mer än halva dag. Nu är det fixat förutom berg tvätten. Riktigt Soft. Någon som känner igen sig? Har en man som dessutom är pryl galen.

Tjejmiddag bjudningenBrocolli gratäng, lyxig sallad med avocado, smaskig kyckling i underbar fond, stekta champinjoner , tzasikisås. Mmm...

Och så blev vi serverade en Vacker upplagd fruktbuffé. 

6 kommentarer:

 1. Allt ser underbart gott ut! Mums!
  Jag är inte heller så förtjust i att städa. Men vad ska man göra liksom. Jag biter ihop och gör det helt enkelt. Finns ingen annan utväg hehe. I hemlandet skulle man kunna skaffa städhjälp för en billig slant. Önskar ibland att det vore så här i Sverige också.

  SvaraRadera
 2. Wow vad det ser gott ut, man blir själv hungrig.
  Städningen är inte roligt men när man har barn, speciellt små barn är det viktigt att man håller rent som mycket som möjligt. Jag har bestämt en dag i veckan(söndag, eftersom jag arbetar) att det är min städdag. Pappa tar hand om barnen medan jag fixar hemma. Jag har svårt att låta bli att städa när det är smutsigt,det har jag fått efter min pappa som är såååååå pedantisk.
  Varför kan nån inte uppfinna en maskin som gör hela jobbet själv, jag skulle vara först som ställer mig i kö för att köpa den. :)

  SvaraRadera
 3. Good mat! & härligt att få allt städat på en gång :) JHag brukar också göra så, ta allt på en gång och gå fram som ett yrväder ;)

  SvaraRadera
 4. Jo det var riktigt gott. Glömde fota fikat som också som var smaskens. Hoppas jag blir bjuden på annan tjej middag snart. Härligt att komma bort från ett stökigt hem, men ett ni anar inte ett sånt ångest att komma hem igen. Tjejen som bjöd oss var mer än pedantisk, believe me girls. Allt var rent och fint hemma hos henne. Jag började nästan misstänka att det är nåt fel på mig. Hon hade också 2 små barn liksom. Det var väl det som fick mitt ångest att bli ännu större. Det fick mig att bli yrväder dagen efter.

  Kul att du har fått det pedantiska från din pappa. Det är ju super, vill du komma hem till mig och städa Sani?!?

  En kompis till mig har svart städhjälp. 50 kr i timmen får hon. Hon brukar köra 10 timmar i månaden. Det blir typ 1000 spänn. Men vem klarar av mitt hem, lovar igen gör. Min man samlar ju så mycket grejer. He love Vintage. Får bjuda på mitt hem någon dag. Lovar och återkomma med ett foto när jag har städat elller en before and after bild.

  SvaraRadera
 5. Gud så gott det där såg ut! Mums :-p

  SvaraRadera
 6. Jag vet, ser super gott ut. Jag kan inte minnas sist jag hade en sådan bjudning. Måste ju städa också.

  SvaraRadera