måndag 23 april 2012

Vad i hela friden är det de sprejar?

Hallå Bloggen,

Har tidigare tidigare tagit del av en video länk som en av mina fina bloggläsare postade. Kunde inte tro mina ögon och var lite skeptisk från början. Men nu hittar jag en annan video som fick mig och tänka till. Är det så här absurt man kommer bekämpa global uppvärmning. Varför är det ingen som pratar om det? I vart fall inte i Sverige. Är fler av er bekanta med detta. Plz. tell me.

4 kommentarer:

 1. Yes, jag har läst lite om det, men inte tillräckligt. Finns många videos på youtube och folk som bloggar om det. Många säger att det bara är konspirationsteorier, att det skulle vara kemisk besprutning av världens befolkning. Man kan ju undra om det är sant...

  SvaraRadera
 2. Såg en annan video, inte lika professionell och tänkte direkt konspiration. Men denna var lite mer professionell och fick mig att tänka till lite mer. Tänk om det är sant!! Sägs att Besprutningsmetoden började 2010. Vi får väl avvakta och se om det kommer mer info om detta. Om det är sant, varför talar man inte öppet om det. Finns det verkligen såna hemska hemlighetsmakerier därute som avsiktligt vill förgifta oss till döds? Känns som om man behöver lite mer underlag.

  SvaraRadera
 3. Jag har sett massor av såna sprejningar i luften, man kan lätt urskilja dem från vanliga flygplans "spår".. Något är det dom släpper ner på oss, men frågan är vad..

  SvaraRadera
 4. Det låter såå scary. Mest orolig för mina barn som kommer att växa upp i en planet som vi har varit med och förintat. Alltså nu måste vi ta tag i Miljöfrågan. På stort allvar!!!

  SvaraRadera