torsdag 10 maj 2012

Erövra Världen med Body Bazar?


Peace, Love & Body Bazar

Nu har det snart gått 6 månader sedan företaget Body Bazar lanserade.  Tiden går verkligen fort när man har roligt som de säger. Hahaha. Önskade att det bara var fun times.

Att ta steget till eget har inte varit en dans på rosor. Det har varit kämpigt, stressigt, rörigt, många sena nätter osv. Det som hjälper mig att hålla ut är bland annat mitt stora intresse för  skönhet och hälsa samt min stora dröm om att få arbeta med utvecklingsfrågor i mitt företagande, på mitt vis! Inte under myndigheternas byråkratiska koloss. Usch Nää. Saknar inte tillbaka och tänker inte byta ut denna frihet frivilligt. Har inte berättat det tidigare men tänkte det var läge att presentera mina "präktiga" erfarenheter.

Kort om min bakgrund: Jag har sedan tidigare en  Filosofi Mag. Examen i Social Science samt erfarenhet av biståndsfrågor från SIDA, Migrationsverket, Röda korset och socialt arbete med utsatta tjejer i Terrafem. Jag bytte snabbt bana i karriären när jag blev gravid med mitt andra barn (idag 2,5 år) insåg jag att jag vill bli en entreprenör på riktigt. Min ambition är nu att återkoppla mina tidigare erfarenheter till  företaget إن شاء الل. - Glöm inte att du här på bloggen får möjlighet att följa med ett ungt företag på frammarsh. Min förhoppning är också att inspirera andra att ta steget till eget och bidra till känslan - Kan hon - så kan jag!

Allt praktiskt med företaget suger ifrån mig otroligt mycket tid - och med rollen som småbarnsmamma och fru har jag knappt någon energi kvar att närverka eller börja den strategiska färden mot ett seriöst socialt företag. Förhoppningsvis snart.

Nu är vi 504 som gillar på facebook. Gilla du också  för en ny exotisk och hållbar främjande affärsidé i Sverige. Tillsammans kan vi erövra världen :) Eller?!? Varför inte! Med er hjälp kan det verkligt. Gilla  och sprid om ni gillar konceptet!!!!!!

4 kommentarer:

 1. Fantastisk bild! <3

  SvaraRadera
 2. Måste tala om att du är en stor förebild för mig! Tycker själv att naturprodukter är jätteintressant och har lite planer på att starta eget inom eco-branschen när jag har gått ut skolan och sådär, och din verksamhet inspirerar mig verkligen jättemycket :) Sen älskar jag även alla underbara tips från den här bloggen :D
  Keep up the good work!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för dina fina ord!Du fick mig att känna lite generad. vA kuuuul att du vill bli entreprenör. Bästa karriär val man kan göra.

   Radera