lördag 12 maj 2012

Ja jag tvättar håret med Gyttja fortsättning...

I fredags passade jag på och filma lite How-to-do tips. Temat om Body Bazars 100 % naturliga och ekologiska schampo/hårvård fortsätter att göra succé. Den här hårvårdsmetoden passar alla hårtyper. Allergitestad och revolutionerande i mina ögon. Ja, jag duchar håret med lera! För er som är nyfikna: This is it! Prova 100 % naturliga ingredienser som dessutom är super näringsrika och glöm balsam metoden. För er som är skeptiska: Kan inte säga mycket mer. Ge det ett försök och återkom med frågor, tankar och reflektioner. Den här bloggen är en plattform utformad för er. Ni kan diskuttera allt ifrån No poo till vad ska jag göra med mitt risiga hår. Jag finns självklart tillgänglig och kan alltid svara på era frågor, kan jag inte svara skickar jag vidare till en specialist :)

 

Ps. Jag duchar håret 2 gånger i veckan. Ibland utesluter jag Ghassoul lera när mitt hår känns rent och använder bara Eliah Sahils schampo. 

4 kommentarer:

 1. Det här är väldigt spännande! Jag har en fråga: om man tror att man kan ha fått silikoner eller mineralolja (tex. om man varit hos en vanlig frisör) måste man då använda ett sista-schampo med sls för att fåt bort allt? Eller funkar det att få bort det med rasullera?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Yael, Funkar utmärkt att få bort det sista med rasullera :)

   Radera
 2. Bra tips och video.Uppskattas. Det här är vad mitt stackars hår behöver. Nu måste jag in och tävla om detta och hålla tummarna :)tyvärr har jag ingen FB men kommer att gilla dig och sprida vidare via min syrra.

  Fin röst du har lite blandat stockholmska och skånska :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sani! Jag är uppvuxen i kristianstad nere i Skåne. Pratar numera blandat efter att ha bott här i stockholm snart i 5 år. Kul att du vill vara med i tävlingen. Lycka till!

   Radera