tisdag 12 juni 2012

Sjuk!

Ni undrar säkert varför jag inte har bloggat på 2 dagar? Jag ligger nämligen sjuk i sängen och orkar inte göra någonting. Återkommer med blogginlägg när det känns lite bättre. Dricker ganska mycket C-vitamin just nu och hoppas att det kommer gå över. Vadå Sommar? Är det någon annan här som blir sjuk i denna årstid? Berätta! Känner mig ganska ensam om det :(

Dagens förkylningskyr.

Hade lite energi igår och gjorde en äkta italiensk Lasagne. Sen orkade jag inte städa efter mig.
Köket såg inte klokt ut. Det gör den aldrig dagen jag lagar lasagne. Efter Sverige Matchen fick maken städa upp röran.


9 kommentarer:

 1. Krya på dig!!!
  Vill tipsa dig då du skrev att du väntar tillökning, http://leksakerpånätet-ekoleko.se/ de har jättesöta träskallor tex. Och en bra blogg har de!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Vilken härlig webbshop, har även varit inne i bloggen oh tjuvläst. Tusen tack för tipset. Har gillat på deras faebook.

   Radera
 2. Trist att höra, du får krya på dig så mycket. Jag va sjuk för en månad sen, när jag åkte till Skottland på semester. Så du är INTE ensam om att bli sjuk i dessa tider. Det som måste ut, måste ut, så du får vila som bara den. Ett tips: Immunförsvaret försvagas av socker, så håll dig bort från det. =) Kram kram på dig,

  SvaraRadera
 3. Krya på dig och kram!

  SvaraRadera
 4. Tack så hemskt mycket för er omtänksamhet och kloka tips!

  SvaraRadera
 5. Åh måste bara tala om att jag har provat Arganoljan nu och först kom jag inte på hur jag skulle få ut oljan i hela håret för jag hade ju ingen kam, trodde jag. Sen kom jag på att vi hade en oanvänd -LUSKAM-! Den funkade helt suveränt, den som jag har har två sidor varav ena sidan har jättetäta tänder (tätare och mycket smalare än vanliga kammar) så den funkar snabbt och smidigt. Kostar en 20:a typ på apoteket. Verkligen att rekommendera, en luskam till hårolja :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Super bra tips med Luskam! Kommer ihåg att jag vi brukade ta med oss luskam på hammambesök i Marocko. Där nere kostar de 1 kr :) Du glömmer väl inte att använda arganolja till hals- oh ansiktet? Ghassoul leran du fick hem är ovanligt hård, jag vet. Ska köpa hem en annan sort. Men du kan lösa upp den med kokande vatten och låta den absorberas i 20 min, tillsätt vatten om det behövs. Känns som om jag har berättat detta förut. Men berättar igen in case of.

   Radera
 6. Förkylningar kommer och går hemma hos oss. Lilla tjejen är den som är mest drabbad. Hosta och täppt näsa hela tiden i mer än en månad nu väldigt irriterande. Men jag hoppas att du snart mår bättre och fortsätter med bloggandet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tråkigt och höra att din lilla tös har varit förkyld så pass länge. Hoppas hennes immunförsvar blir starkare när hon blir äldre. Tack för din omtänksamhet. Det känns faktiskt redan lite bättre så här mot kvällen :)

   Radera