tisdag 16 oktober 2012

Bazarens nyheter & den ensamma vargen

Nu har jag inte uppdaterat Bazarens nyheter på evighet. Massor nya exotiska märken håller på att uppdateras. Det här med att lägga upp produkter och produkt beskrivningar tar eeeevighet. Man ska formulera om texter till svenska, man ska ladda upp bilder, man ska sökoptimera sidan så att folk hittar dit... Ja det ska till en massa jobb för att kunna driva en framgångsrik e-butik. Believe me! Känns som om jag vill ge den här biten till någon som tycker det är roligare. Just nu har jag följande roller som soloföretagare; Säljare, marknadsförare, administratör, logistiker, tekniker...you name it. Ja, ibland känner man sig som en ensam varg. Kanske snart dags att delegera.

Jag har ju lovat att berätta om det andra hälsoprojektet, men måste tyvärr meddela att jag ligger efter  och kommer att ta det lilla lugna med den, vill ju inte presentera för er ett halvfärdigt arbete. Det är massor med gravid förändringar i kroppen just nu i vecka 29. Förut kunde jag exempelvis jobba sena kvällar. Det kan jag inte längre. Helt slut redan när jag har lagt barnen vid 20.00. Men ska absolut inte klaga, finns ju de som har kräkts hela graviditeten ut eller fått hemska foglossningar, graviditets diabetes, lågt näringsvärde... Förreten, var hos barnmorskan här om dagen och mitt järnvärde var super bra. Hon blev riktigt förvånad. Kommer ni ihåg när jag berättade här att jag hade bojkottat barnmorskans syntetiska järntabletter mot blutsaften. En av er tipsade att jag skulle ta dubbel dos på blutsaften, vilket gav fantastisk resultat. Är inte alls lika seg längre.

Jag vet hur mycket ni älskar tävlingar. Kommer därför att dra igång en tävling i veckan. Den ska ni verkligen inte missa, så håll utkick!

Här är några exotiska goodies ready to take place!

Trolla bort celluliter med professionella massage borste. Yeeee baby! 

Flytande Aleppo olivtvål och Najels kristallsten Alun mot svettningar. This one Rocks! 
Mask Lera från döda havet...

Kaooooooooooooooooz!Bambu Konjac Sponge,  Red Clay -

Vad är en Konjac Sponge? Jo, det är en 100 % naturlig rengöringssvamp som är lämplig för även den mest känsliga hud. Konjac Sponge rengör milt och innehåller ingen rengöringsmedel inuti och lämnar huden extremt ren och fräsch! Det består av en mycket mjukt material, en unik nätliknande struktur som masserar huden försiktigt , stimulerar blodflödet och bidrar till ny tillväxt av hudceller.Konjac Sponge lämnar huden extremt ren och fräsch ...och självklart inget behov av ytterligare rengöringsmedel eller tvål om du inte verkligen vill. Konjac Sponge i Bambu har används av chineserna i århundranden. Nu har den kommit till Europa. Yaaaeah! 2 kommentarer:

 1. Så spännande!!!!!

  /Lovisa

  SvaraRadera
 2. Ja, jösses som jag känner igen detta! :)

  Dina nyheter ser väldigt spännande ut! Lycka till!

  Kram Anne

  SvaraRadera