tisdag 23 oktober 2012

Body Bazar på expressen igen - Låt oss fira!


Guys!!!!

BODY BAZAR är med Expressen igen. Snacka om lycka, trots att jag går och kämpar med foglossning. Ja ni vet det där med att man inte ska sitta still för länge, ta små försiktiga steg blabla. Jag gör ärligt talat precis tvärtom. Stillasittande arbete är tyvärr en del av hela Bazar grejen och att ta gigantiska steg hör hemma med småbarns-mamma-rollen. Nu till the good news...

Idag firar jag nyheten med hela 40 % rabatt på African Black Soap, Aleppo tvålar och Sheasmör På köpet får ni dessutom också GRATIS Egyptian Magic prover!  Frakt endast 29 kr.

Ps. Super erbjudandet gäller bara idag fram till MIDNATT. Så passa på! Rabattkod i kassan:

"naturlig snygg"

Ett helt tema om naturlig skönhet - precis som jag vill ha det. Ett lyft för naturlig skönhet med inspiration från andra världsdelar. Så här inleder Hannah Sjöström: Skönhetstips från Afrika! - Låt dig inspireras av kvinnorna i Afrika och mellanöstern och testa deras naturliga skönhetsprodukter. Nu håller arganolja, sheasmör och Aleppo tvål på att erövra världen...

Vilken bra intro Hannah!


Tidningen finns ute tom. 26 oktober
Vill passa på och påminna om min senaste kunskapstävling. 18 röster hittils. Tycker det går lite sakta... lite mer pepp, gott folk! Missa inte kunskapskolan här.

6 kommentarer:

 1. det står att kupongen har gått ut!! jag skulle beställa sheasmöret..:(

  SvaraRadera
 2. Aj, Så! nu är det fixat!

  SvaraRadera
 3. Åh så typiskt. jag kom försent. :( men grattis i alla fall! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jennifer, Ja det gäller ju och ha vägarna förbi bloggen då och då. Man vet ju aldrig vad som kan hända framöver snart. Så håll utkik ;)

   Radera