måndag 3 december 2012

Boosta ditt Hår med Henna - Recension


Här kommer en kundrecension från en mycket trogen kund :D

Min dotter Somaya, 5 år har redan henna i håret sen innan som börjat växa ur  och hon vill gärna ha lite mer färg i håret så vi beställde BODY BAZARs nya henna förpackning. Håret blev jätte fint som vanligt av hennan! Mjukt, blänker och lätt att kamma igenom. Behövs för min flicka som har hår som tovar sig. Tillsatte citron som du sa så att hennan inte skulle klumpa sig. Blev lite ljusare än andra hennan som jag använder, vet inte om det beror på citronen eller själva hennan. Men det blev precis lagom för oss, både dotter och mamma nöjda! 
Flickan har i grunden blont hår. Har man brunt hår blir resultatet en fin kastanje färg.

Växtbaserad henna pulver är en kombination av värdefulla växtbaserade örter och rena blad av henna och vitaminer som ger utmärkt resultat på hår och gör det glänsande och silkeslen. Vega Herbal Henna Pulver ger en naturlig färg till håret och en glänsande rik utseende. 100 % naturligt!

Innehåller:  Henna pulver (88,75%), Amla (3%), Shikakai (2%), Kattha (1,5%), Brahmi (1%), Bahera (1%), Bhringraj (1%), Neem (1%), Babool Gond (0,5%), Ratanjot (0,25%).

Färg och en super näringsrik hårinpackning för håret. 


BODY BAZARs nya Hair Boosting trick. It's all natural!!!

Nyfiken på att prova?

Besök Bazaren HÄR för mer info. 

Håll utkik över nästa inlägg med en recension jag har gjort. Mehendi Times!!!

3 kommentarer:

 1. så bra den verkar, fint resultat och alltid kul att höra från nöjda kunder!

  SvaraRadera
 2. Åh så fint! Gillar beskrivningen i inlägget över också. Min mamma brukade göra henna i sitt hår i flera år när hon var yngre och hon sa att det blev finare kvalité på håret för varje gång hon gjorde en hårinpackning, det blev friskare och såg hälsosammare ut liksom.
  Hur ofta behöver man göra "påfyllning", både för hårkvaliténs skull och för färgen?

  SvaraRadera
 3. Var 8:e vecka bör man applicera för att behålla färgen. Duschar man håret ofta skulle jag vilja rekommendera var sjätte vecka. För att öka hårkvalitét kan man alltid applicera hennan oftare som inpackning. Den är ju liksom inte skadlig om man använder den ofta, tvärtom - super duper för håret. Kram

  SvaraRadera