måndag 4 februari 2013

BB väska Poo eller No poo?

Fick med mig hem en BB väska full med reklam produkter och prover när jag kom hem efter förlossningen. Tack för den! Men tyvärr måste jag dissa och sortera ut massor med poo. Det är allt ifrån schampo till body lotions och kroppsoljor anpassade för nyfödda snäckor. Naturliga, milda, skonsamma, miljövänliga producerade för den mest känsliga hyn. Jag vänder på flaskan och tittar närmare på inci. Många poo tillsatser känns bekanta. Bland allt poo hittar jag givetvis den hemska mineralolja, kallad babyolja. Läs gärna tidigare inlägg för er som inte har koll på babyolja här.  

Fick med hem något ekologiskt - men även det innehöll allergiframkallande ethanol alkohol. Det är på tiden att BB väskans marknadsföringsidé ändrar riktning. Hallåååå där borta. Konsumenter har blivit allt mer medvetna så öppna gärna upp för såna som mig :))

Vänner! Ta inte ekologiska etiketter för givet - undersök saken närmare. 

Det var allt för mig idag. Har haft fullt upp i helgen med min pappas oväntade besök. Återkommer snart. Behöver vila lite mer. Ta hand om er! 


3 kommentarer:

 1. Hej! Jag undrar om det är någon vegetabilisk olja som du tycker är särskilt bra för babyvård? Har en tremånaders här hemma och är redo att dissa den vanliga babyoljan. Tack för intressant läsning och en bra blogg. /Sara

  SvaraRadera
 2. Hej Sara,

  Det går jätte bra med vanlig enkel kallpressad mandelolja :)

  Läs gärna mer. Kram

  http://www.bodybazar.com/135-ekologisk-kallpressad-mandelolja-perfekt-babyolja.html

  SvaraRadera
 3. Hej Hanan!
  Känner igen mig i det du skriver om BB-väskan. Tänk om man kunde få någon annan än Libro att sponsra innehållet...:)

  SvaraRadera