tisdag 5 februari 2013

Livet som nybliven mamma och företagare

Asså Gud vilken omställning och ha en nyfödd bebis och 2 bråkiga ungar hemma som röjer stället. Ni kan inte föreställa er. Det är världens mysigaste stunder med  lilla prinsessan men också en stor omställning för mig att hantera 3 småttingar, ett hushåll och ett företag. Som en vän sa till mig: Det krävs 2 super kvinnor för att klara uppdraget. Så sant så. Fear less - hope more intalar jag mig själv just nu. Det är midnatt, sitter i köksbänken framför min laptop och bloggar. Alla har somnat och jag sitter här klarvaken och försöker fly all pappersarbete. Fly allt som får mig att bli nedstämd. Men jag har ingenstans att fly den tjocka fula feta pappersbunten. Ingen annan kan ta det, bara jag. Hatar det! Fortsätter överlevnadsskolan och kampen. Så känns det att vara företagare ibland. Hoppas på ljusare tider snart. Har ni tid, lust och ork, skicka gärna en kommentar som uppmuntrar. Betyder verkligen mycket för mig just nu. Uppskattar!
12 kommentarer:

 1. Vi hejar på dig Hanan, du är superduktig och rockar fett! stort grattis till den lilla prinsessan också. Kämpa på Hanan, ge inte upp. Kram från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna för gratulationer och att du tror på mig. Du är så himla gullig som ger bekräftelse. Det betyder mycket!

   Radera
 2. Hej härliga Hanan! Titta på din lilla flicka varje gång du börjar känna dig nedstämd! Kram till dig. Bernadette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Bernadette för din omtänksamhet. Lovar, Värt mycket just nu. Kram

   Radera
 3. Kämpa på Hanan! Du har en fin blogg, fin webshop och fin (och utökad) familj! Det måste vara en dröm som du lever! Allt har sina jobbiga stunder, men tänk på de underbara då. Samtidigt får du ju inte jobba ihjäl dig! Du känner dig själv bäst och vet vad du klarar, men jag tror på dig och hejar på! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka fina uppmuntrande ord Camilla. Tack så hemskt mycket!

   Radera
 4. hej fina du!
  Ja, det är tufft med så mkt samtidigt. Du får inte slita ut dig helt bara. Du måste får sova, vila och återhämta dig också. Kan ngn hjälpa dig lite med allt? Många kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Yael! När jag har återhämtat mig är det tänkt att börja delegera och överlåta arbetsuppdrag. Men fram tills dess blir det mycket man får bära själv. Kram på dig också fina vän.

   Radera
 5. Det är jätte, jättejobbigt för dig just nu! Men det kommer inte alltid att vara så, snart är snödropparna och krokusarna här, alla dumma förkylningar borta och livet återvänder till oss:-)! Pussa dina barns pannor och ta en god kopp te så länge! Håll ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Åsa, Du fick ut exakt det jag ville höra. Känner mig redan bättre. Läääängtar till våren och sommaren. Drömmarnas land!!!!

   Radera
 6. Jag var där förra året.
  Man klarar mer än man tror!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Been there, Done that! Tack för det :)

   Radera