lördag 16 mars 2013

Work-o-holic

Jag orkade träna igår trots en hektisk dag med företaget. Körde lite styrka och kondition i 40 min. Jag tar det väldigt lugnt efter graviditet och försöker att bygga upp kroppen successivt de närmaste 4 månader. Sedan börjar min löpningsprojekt som jag har sett fram emot lääänge.  Alltså ni anar inte hur mycket kroppen förändras efter en graviditet. Så synd. Men glad att man kan göra någonting åt saken. Träning och rätt kost that's the key. 

Både jag och mannen tillhör sådant par som grottar ner sig i datorvärlden. Har ju också varit mycket med nya hemsidan för min del. Har senast mest gått runt hemma och sett ut som en zoombie. Skärpning, tänkte jag igår kväll!! Tog mig i kragen efter träningspasset och försökte skapa en mysig stämning. Serverade en avokado smoothie med banan, dadlar och korngräs, tillsammas med Raw chokladbollar och pistagenötter. Tände lite levande doftljus och försökte göra två saker samtidigt - vara mannen till lags och projektet med nya hemsidan. Jag inser nu att vi ensamföretagare nästan aldrig får vila. Det är så mycket man vill hinna med, men tiden - ja tiden räcker knappt. Glad bara att jag brinner för det jag gör och att mannen har förståelse. Annars hade jag nog aldrig orkat :) Hur har ni det på fredagar?2 kommentarer:

  1. Får man fråga vad ditt löpningsprojekt går ut på? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att successivt förbättra konditionen 3-4 gånger i veckan. Börjar löpningen 6 mån efter förlossningen. Målet är att springa 1 mil non-stop innan kylan börjar smyga sig på igen:)

      Radera