fredag 12 april 2013

Soloföretagarens sanna vardag..

Nu måste jag klaga av mig lite igen. Jag känner mig helt låst och fast vid bazarens alla arbetsuppgifter och rutiner just nu.  Min hubby vill åka bort 2 månaders semester till Marocko och passa på att ta ut sin föräldrarpenning. Jag däremot kan bara lämna allt ansvar med företaget i 2 veckor. Det blev lite tjafs om det här om dagen. Riktigt tråkigt att jag är stuck i ett sånt ansvar kära make. Alla uppgifter jag gör är svåra att delegera till en och samma person just nu. Då jag håller i flera bitar så som marknadsföring, administration, logistik, försäljning etc. På ett år har företaget ökat sina intäkter och jag är lite skraj för det som skall komma hända. Kanske måste jag offra ännu mer tid. Kanske måste jag tänka mer och sova mindre. Kanske måste jag träna mindre och äta mer junkfood. Vart riktigt skraj i natt och kunde inte somna förrän 2. Tänkte och tänkte...Tänkte bara på en massa nackdelar och hur det skulle kunna påverka min framtid och familjen. Känns dock lite bättre idag.  Skönt och skriva av sig lite. Jag undrar nu finns det andra entreprenörer där ute som känner likadant? Hur klarade ni den tuffa tillväxtfasen?Ibland fantiserar jag hur underbart de skulle vara att ha en fast anställning, en vanlig månadslön och en semesterperiod med familjen. Vad jag känner just nu är väl normalt? Eller? Ja det här med att vara entreprenör. Det är en verklighet om att man måste offra sitt privatliv för att utveckla en Body Bazar åt folket. Uppskattar en kommentar som uppmuntrar.

Saknar sååå mycket Marocko, ett fantastiskt kulturrikt land... Bjuder på lite photoshoot :)


Souk och ett stort utbud av ekologiskt.

Moroccan Nights at Jamae Lfna, Marrakesh
                                                 
                                 Min landsman, miss you soo ;) i Marrakesh - "The pink city". Har man asma    rekommenderas att man bosätter sig här. Underbar bergsklimat. Men på somrarna very very hot!The real Bazar...

Mattor, dofter och färger, Mmmm. That's Life!

Brotherhood


Ekologisk närproducerad Cous Cous tagine med världens bästa arganolja i lergryta. Det är livets sötma!

Eller bara koppla av i någon av Marockos Berber Event för lite med mer cultural luxury.

Älskar att umgås med barnen i Marocko. Sååå Smarta och trevliga. Denna bild påminner om när jag var liten och köpte solrosfrön och åt ute med mina homies.


Essouirra, en charmig fiskstad vid kusten, hit vill jag dra. Här smakar fisk extra yummy. Lovar att man får såå mycket för pengarna.


Min och mannens smekmånad spenderas i en litet område utanför Agadir - Surf ställe och fiske. Love life!
Mest av allt längtar jag efter att få upptäcka marockansk alternativ medicin för skönhet och hälsa. Kommer då att videoblogga för er. So stay tuned.

Klicka på den här länken så får ni ta del av andra fina privatbilder i Marocko.
http://matadornetwork.com/tv/morocco-spain-4000-photos-in-two-minutes/Bildkälla: http://matadornetwork.com/

6 kommentarer:

 1. Känner igen mig precis i din situation som soloföretagare Hanan. Det är en ständig frustration att man känner att man inte har tid och egentligen borde delegera. Det är som att ha 2 vanliga jobb: 1 för att sköta all administration kring och 1 för att köpa och sälja själva produkterna vilket är huvudverksamheten. Hoppas i varje fall att du får en skön semester, de veckor som du har tid. Fina bilder!
  Hälsningar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack Lars för att du bekräftade soloföretagarnas dilemma. Det åar verkligen som att ha 2 vanliga jobb. Nåja. I'm stuck there! Få lära mig att koppla av från allt ansvar under det lilla semester "tvingas" ta ut.

   Radera
 2. Jag har inte egen företag och kan inte säga att jag vet vad du går igenom med ditt företag men resultatet jag ser är utmärkande. Du själv har åstadkommit så mycket under så kort tid. Att lyckas och uppnå sina mål behöver man offra mycket men jag tror, innerst inne, att allt det goda och positiva kommer tillbaka till dig. Du kommer att få belöningen du förtjänar. Håll ut bara!
  Om du behöver hjälp säg bara till!

  Vilka fina bilder, Marocko är så vacker måste åka dit.
  Hoppas att du får en fin semester.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Sani för att du bekräftar mitt arbete, kul och höra att andra upplever resultat. Sant! Jag har åstadkommit en hel del under väldigt kort tid, men det gäller att se till att man inte bränner ut sig. För som soloföretagare är det svårt att särskilja jobb och familj,fritid etc.Så snäll du är som erbjuder hjälp. Tänk att mina bloggläsare är så omtänksamma. love uuuu.

   Radera
 3. Åååhhh ... synd att det inte kan se annorlunda ut för dig för tillfället, vet inte riktigt vad jag ska säga förutom keep it up! Efter svårigheter kommer lättnad.
  Trevligt med ett personligt inlägg *ler

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Angi. I will keep it up.

   Radera