måndag 7 januari 2013

100% naturlig schampo - Hannahs favorit 2012

I början av förra veckan blev African Black Soap/ svart tvål utvald som Hannahs favorit multiprodukt 2012. På fredag blev jag även fångad över att vår 100 % naturliga schampo blev utvald som hennes favorit schampo 2012. Eliah Sahils alltså - av alla schampo som hon tidigare har recenserat. Så här skriver Hannah, Grön bloggare och redaktör.

Ett fint pulver som man lätt skakar ut i handen, blandar med lite vatten och sen jobbar in i håret. Doftar underbart av orientalisk rökelse! Först tvättar man ur håret en gång, och sen upprepar man proceduren och då uppstår ett härligt skum som gör rent håret. Håret får fantastisk volym och fin glans och inget balsam behövs! Håret känns också mycket mjukare och lockarna får otrolig stuns. Innehåller enbart rena mineraler, är 100 % naturligt och certifierat enligt BDIH.


Eliah Sahil, Shampo Natural, 100 gram, 189 kronor.

Ps. Har man tjockt och långt hår, brukar jag rekommendera att man tvättar håret innan med Aleppo tvål eller African Black Soap innan man lägger på Eliah Sahils 100 % naturliga örtschampo. På så sätt använder man schampot mer sparsamt.

Fram till imorgon midnatt får ni hela 35 % rabatt på denna underbara schampo - 100 % naturlig. Nyfiken på att prova? Passa på! Erbjudandet gäller tom. 2013-01-08

Kod i Kassan: "naturligt snygg"4 kommentarer:

 1. Luktar så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var faktiskt en kund som önskade en parfym med samma doft. haha.

   Radera
 2. Hej,

  Om man upplever att håret känns tungt och inte har så mycket liv, har man gjort fel då? Jag schamponerade mig två gånger, men jag har väldigt tjockt hår, det kan ju vara det som är anledningen. Innan schamponeringen använde jag african black soap. Det kanske bara är en vanesak för håret? Annars är jag jättenöjd med mina andra produkter, anväder arganolja, ABS, deodorant och den naturliga tandborsten. Gillar verkligen din blogg och webshop! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Nej, du har inte gjort fel. Ibland tar det tid för håret att vänja sig. Vilket kan ta veckor eller till och med månader. Eller så passar ABS och Alepo tvål helt enkelt inte alla hårtyper. Schampot är mest omtyckt av de som har tunnare hår. Så perfekt för barn. Har man tjockt hår som jag och du, ja då behövs lite mer förtvålning än enbart örtschampot. I mitt fall använder jag schampot mer som en inpackning. Dvs. Jag masserar in i håret och låter håret absorbera alla närigsrika örter. perfekt för håret. Min mor som tappade mycket hår tidigare, har idag fått tillväxt och mycket tjokare hår. Men återigen vill jag vara tydlig med att poängetera att det är inte alla som faller för denna tvättmetod. Kul att du är nöjd med de andra produkter och att du uppskattar mitt arbete. Kram

  SvaraRadera