lördag 5 januari 2013

Keep Calm & Go Natural

Tänk att små förändringar i vårt dagliga liv kan ha en enorm inverkan på hälsan av planeten. Att gå naturligt är inte bara ett sätt att göra hälsosammare val med de produkter vi använder och den mat vi äter. Det är ett sätt att erkänna att alla våra val vi gör, varje dag, har en inverkan på vår planet, på gott och ont.

Alla våra val, där vi bor, vad vi äter, de produkter vi använder, om vi återvinner, hur vi shoppar  har en global påverkan.  Det är viktigt att vi alla försöker återanvända och använda hållbara produkter som är hälsosamma i alla aspekter av livet på jorden.

Att gå naturlig är mer än en etikett eller en trendig grej. Det innebär att inse att vi måste ta ansvar för våra handlingar och konkret göra medvetna val för oss själva, våra nära och kära och miljön. Det handlar om att ge och ta, att handla och reagera. Det handlar om hur vi konsumerar våra  livsmedel, energi, vatten, kläder, kosmetika, hushållsprodukter och listan kan göras lång.

Det här är en påminnelse till först och främst mig själv.. Jag uppmanar härmed till konkret handlande och att ta steget till de där små förändringar, utveckla rutiner och bearbeta våra vanor.  Med detta sagt, så tjänar alla på detta - Så kära vänner; bli medveten - Take Action - KEEP CALM AND GO NATURAL.

Fortsatt trevlig helg!

4 kommentarer:

  1. Att gå naturligt, vad menar du? Gissar att det inte handlar om gåstil, utan om livsstil. Stämmer det? Isåfall borde du kanske ha använt ett annat ord än "gå" i sammanhanget. Tycker jag i.a.f.

    SvaraRadera
  2. Ja just precis, det handlar om livstil. haha...snodde den från Engelska uttrycket. Kanske blir missvisande på svenska. Men jag hoppas att man här förstår principen.

    SvaraRadera
  3. Klart vi förstår Hanan! Det är vad du menar som räknas :)

    SvaraRadera