tisdag 8 januari 2013

I väntans tider

Så här långt gången är jag. I vecka 38. Beräknas den 24 jan. I väntans tider och räknar varje dag som går. En vän sa att jag inte ska ha stora förväntningar på att värkarna ska sättas igång snart. Jag har nämligen gått och varit inställt på det länge nu vetni. Jag kanske borde rikta mig på att det kommer gå övertid, för så har det varit med mina två tidigare graviditeter. Jag tycker att de sista veckorna är så sjukt jobbiga. Det jobbiga med det hela är att man inte kan sova ordentligt på grund av någon hormon som utsöndras i kroppen. Bebisen trycker överallt och det gör riktigt ont. Ryggen  pallar inte heller att ligga på ett läge länge.  Måste hela tiden vända och vrida mig. Ja, under den här perioden kan jag varken sitta länge, stå länge eller gå länge. Men jag ska banne mig försöka gå mycket, särskilt i trappor. Har hört att det kan sätta igång det hela.  En vän till mig berättade att en BIG MAC på donkis fick hennes både förlossningar att komma igång. Hahaha. Märkligt. Har du några bra naturliga tips få att få igång förlossningen snabbare?


Photo: I väntans tider. #jag #gravid #vecka 38 #baby #give #birth

7 kommentarer:

 1. Varmt te med honung och några droppar black seed oil! Den oljan stimulerar livmodern att dra ihop sig vilket kan starta förlossningar och därav bör man inte ta den när man är gravid eftersom att det kan framkalla missfall, tror forskare.
  MEN din bebis är ju redan fullgången hehe

  SvaraRadera
 2. Åh, tack finaste Angi. Det ska jag prova ikväll. Jag har ju black seed oljan hemma. Min man köpte hem med sig från Marocko. Inköptes från någon snubbe där nere som sägs bota alla sjukdomar.

  SvaraRadera
 3. Inga tips förutom detta med att gå i trappor. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Hur gick det? Funka d?
  Är nyfiken, är själv i v 38 nu oxh rejält trött på att inte kunna göra något ordentligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förlossningen gick väldigt snabbt tredje barnet. Hann inte Prova tipsen ovan föränn det var dags. jag var ju beräknat runt den 20 januari men födde 15 januari. Gå mycket, ta varma badkar, ett värmedyna mot ryggen är ett måste - ta den med dig på förlossningen. Den hjälpte mig jätte mycket. Hoppas du får en lätt förlossning. Tro mig...när man får barn så glömmer man allt det jobbiga. Jag tog ingen ipidural spruta och jag klarade det galant. Det gick till och med snabbare. Håll ut!!! Fatta vilka krigare vi kvinnor är som går igenom denna process.

   Radera
 5. A just det angående trappor. Jag hann inte gå mycket trappor heller. Hade så ont i ryggen. slappna av och värmedyna som sagt. Drick varma goda drycker. snart har du en bebbe i handen. Myyyyys på allvar då :) Kram

  SvaraRadera