måndag 12 augusti 2013

Ny datum för invigning


Jag måste tyvärr meddela att hemsidan inte kommer att lanseras enligt planerna, 12 augusti.  Den tekniska biten behöver mer tid. Det har inte varit enkelt att förutspå. Ny datum för lansering av nya Body Bazar hemsidan, blir istället den 19 augusti.  Hoppas ni har förståelse!!! Vi jobbar verkligen på fullaste allvar för representera oss själva som en marknadens mest unika affärsidé inom naturkosmetik. Missa nu inte invigningserbjudande. Det blir massor av gött gött!

Jag har saknat att blogga, men tiden är verkligen knapp. Återkommer. Mig slipper ni inte så enkelt. Love u all. Hey, glöm inte att jag är mer aktiv på instagram.



5 kommentarer:

  1. Måste berätta att olivtvålen från shoppen är jätte bra att städa badrummet med! Jag har tvålen i en behållare och då och då samlas det vatten på botten av behållaren blandat med tvål, istället för att hälla ut det så häller jag det på en skrubbsvamp som man städar med och skrubbar badkaret och handfatet, tar effektivt bort smuts och kalk!

    SvaraRadera
  2. Vill önska lycka till med nya hemsidan och berätta att jag väntar på denna med stor spänning och nyfikenhet och glädje :)

    SvaraRadera
  3. spännande väntar förväntansfull hihi

    SvaraRadera
  4. Benjamin Briel Lee var hela tiden mycket professionell och höll mig medveten om allt som hände. Om jag hade några frågor var han alltid tillgänglig att svara på. Detta var mitt första hemköp, jag visste inte mycket om låneprocessen, han gjorde det väldigt enkelt att förstå de saker jag hade frågor om. Jag gillade verkligen att arbeta med honom. ”
    Han är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som är villiga att finansiera alla projekt eller låna dig alla belopp med mycket låga räntor. Kontakta Benjamin Briel Lee E-post: 247officedept@gmail.com Whats-appnummer: + 1-989 -394-3740.

    SvaraRadera
  5. The Cerakote Titanium | Titanium-arts.com
    Cerakote babyliss pro nano titanium straightener Titanium. The Cerakote Titanium, the first titanium quartz meaning and titanium dog teeth implants most power supply titanium expensive ceramic glass glass-based alloy in the citizen eco drive titanium watch world, has stood the test of time.

    SvaraRadera